Partygolvet

DJ 4GAARD

 

4Gaard är en deejay med många års erfarenhet. År 2001 vann han kategorin för Mainstream DJs på Danish Deejay Awards. Han har sedan blivit nominerad i olika kategorier år 2002, 2004 och 2009 på Danish Deejay Awards.Denna danska kille är helt galen på scen, han hanterar sin mikrofon som Lucky Luke hanterar sin revolver så räkna med ett riktigt partyös. 

Du hittar 4Gaard på vårt partygolv.

Dj Jocke

DJ Jocke är en Malmöbaserad deejay med över 15 år som Pro deejay. Han har spelat i hela Sverige tillsammans med de flesta stora artister. Jocke tar deejayspelningarna till en ny nivå där han utöver att ösa ut grym musik ur högtalarna även hanterar mikrofonen professionellt. DJ Jocke är inte bara en helt tokig, deejay utan är en välkänd sådan.När han inte spelar sitter han i sin musikstudio och producerar musik. Han älskar att göra remixer och släppa plattor fast då under namnet Bayamo som är hans artistnamn på klubbscenen. Han har släppt så mycket plattor så att de inte får plats i en ICA-kasse. Han är även en av arrangörerna bakom det populära nattklubbskonceptet Dancesession. På Grand kommer Jocke se till att din kväll blir full av överraskningar. Kort och gott, en mikrofånkåt partydeejay som lätt får dig att svettas.

Du hittar Jocke på vårt partygolv.

DJ Peter Andrén

Hässleholmsdeejayn som sedan 1983 pumpat musik på de flesta dansgolv runt om i vårt avlånga land. Spelar i stort sett all musik men föredrar klubb….. fast inte på vårt partygolv. Älskar mammas mat och låten One med SHM.

Du hittar Peter på vårt Partygolv

Dj Håkan E

Håkan Ehsing är en riktigt grym party-DJ med över 30 års erfarenhet på radio och klubbarna runt om i vårt avlånga land. 1990 spelade han 206 timmar i sträck och fick sitt namn i Guinness rekordbok.

Du hittar Håkan på vårt Partygolv